У Харкові група малолітніх дітей опублікували в соцмережах відео знущання над тваринами.

Читайте Знай в Google News!

Відповідним роликом поділився Telegram-канал "Харків 1654".

Повідомляється, що компанія малолітніх підлітків опублікувала в соцмережах відео, на якому вони намагаються накурити сигаретами кошенят. На щастя, тварини відмовилися потурати шкуродерам, а самі підлітки навряд чи знали, якої шкоди це може завдати тваринам.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Харків'яни були шоковані подібним видовищем і почали бурхливо обговорювати діяльність підлітків в Telegram-чаті. Багато хто написав, що у дітей відсутнє адекватне виховання, а деякі відзначили, що розчаровані в цьому поколінні.

Пізніше канал опублікував і інші відеозаписи, які публікували діти. Зокрема, компанія не приховувала в соцмережах зловживання тютюновими виробами, спиртними напоями і навіть показово вживали наркотики на камеру.

Одна з дівчаток, ім'я якої стало відомо, вже видалила сторінку в соцмережах. Користувачі припустили, що вона боїться народного засудження або не хоче нести відповідальність за свої дії перед правоохоронними органами.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що під Миколаєвом в Очакові 16-річний підліток обікрав магазин з морозивом і свою школу, потім підпалив її.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Тернополі Підлітки понівечили нещодавно відремонтований під'їзд багатоповерхівки.

Також Знай.иа писав, що на Львівщині Підлітки пробиралися вночі в автомобілі і обкрадали їх.