У Харкові, на вулиці Роганській 39-річний чоловік посеред дня отримав удар ножем у живіт. Нападника знайшли завдяки відео, знятому випадково проходила повз дівчиною, передають в Національній поліції області.

Як повідомляється, все сталося в четвер, 5 листопада, приблизно о 15.30. Двоє чоловіків посварилися посеред вулиці, і в розпал конфлікту один з них наніс ножове поранення іншому.

Все, що відбувається бачила випадкова перехожа. Вона встигла включити камеру і зафіксувала момент нападу. Зловмисник втік з місця злочину, а дівчина кинулася надавати першу допомогу потерпілому. Вона також викликала на місце події швидку допомогу і поліцію. Медики госпіталізували потерпілого з ножовим пораненням грудної клітини.

Тим часом свідок замаху розповіла правоохоронцям, як все було, і показала їм відео нападу. Поліцейські оперативно затримали злочинця - 38-річного місцевого жителя. При собі він мав той самий ніж, яким ударив людину. За спробу вбивства йому загрожує до 15 років в'язниці.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Раніше портал Знай.ua писав про те, що киянка завмерла на балконі 12 поверху, готова зробити крок: "у мене син в пеклі, мені потрібно в пекло!» Киянка спробувала накласти на себе руки, однак її врятували патрульні поліцейські.

Також портал Знай.ua писав, що український ринок став полем бою для спецназу і торговців, в хід пішли кийки: видовище не для людей зі слабкими нервами. Спецслужби прибули конфіскувати частину товару в рамках кримінальної справи щодо ухилення від податків.

Також портал Знай.ua писав, що у Харкові в страшній ДТП загинули полковник і дочка, п'яний вбивця розкаявся: "це молодість і дурість" Хлопець п'яним і без прав сів за кермо Land Cruiser.