На харківських ринках різко зросли в ціні сезонні продукти.

Про це стало відомо з випуску "Вечірніх новин".

"Дари" осені в цьому році дорожче звичайного. Самі харків'яни скаржаться на вартість фруктів і овочів, а продавці, в свою чергу, пояснюють, що такі ціни через несприятливу погоду і сезон дощів, які і вплинули на урожай.

Ринок, скріншот: YouTube
Ринок, скріншот: YouTube

Повідомляється, що на місцевих прилавках виноград обійдеться в 40-60 грн/кг, груші - 30-40 грн/кг, яблука - від 15 до 25 грн за кілограм.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Навіть вартість гарбуза стартує від 10 грн за кг.

Подорожчали і овочі, так помідори коштують від 20-30 грн/кг, огірки - 35 грн/кг, кабачки/баклажани від 15 гривень за кілограм.

Поки не дорожчають картопля і морква. Але за словами продавців - це тимчасово.

Детальніше в сюжеті:

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше в Україні зросте ціна на овочі борщового набору. Вже через місяць овочі борщового набору в Україні коштуватимуть на 20-30% дорожче.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Нові ціни в магазинах змусять киян відмовитися від яєчні. Наприкінці жовтня 2020 року в київських супермаркетах помітно подорожчали курячі яйця. Станом на 3 листопада їх вартість підвищилася на 30%.

Також «Знай.иа " писав, що І до Глоби не ходи: в Україні гарантовано зростуть ціни, названий цілий ряд популярних продуктів. Всього з початку року подорожчали яблука: в розпал сезону вони коштують на 37% більше, ніж минулої зими. На 33% подорожчала з початку року гречана крупа.На 14% подорожчали жарознижуючі, на 4% - антибіотики, на 4,5% - цукор, на 1,6% - хліб і ковбаса.Через регулярне підвищення акцизів на 15% більше коштують сигарети.