У Харкові журналісти провели невелике розслідування і з'ясували, скільки сьогодні коштують фрукти і овочі на Центральному ринку.

Про результати перевірки йдеться в відео, опублікованому в Telegram-каналі "ВЕХА".

"Огляд цін на Центральному ринку: картопля сьогодні - 8-15, буряк - 8, перець - 35, помідори - 20, огірки - 25-27, баклажани, кабачки - в середньому 15 грн., виноград - 40-60 грн, яблука - 15-18грн за кіло, груші - в середньому - 30-40 грн. за кіло. Досить високі ціни на фрукти продавці пояснюють неврожаєм. Картопля через неврожай, за прогнозами реалізаторів, теж буде дорожчати", - йдеться в підписі під роликом.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Українцям розповіли, що в Кабінеті Міністрів підготовлений законопроект, в якому говориться, що комунальні тарифи надалі встановлюватиме не центральна, а місцева влада.

Нагадаємо, комунальні муки тривають: українців притиснули новими платіжками за газ і тепло

Як повідомляє портал Знай.ua ціни на комуналку в Україні визначатимуть місцева влада: чим можуть здивувати платіжки

Також Знай.ua писав, що хмельничанам сказали, коли включать опалення: перевірте батареї