Президент Володимир Зеленський приїде на схід України з дводенним візитом.

Про це інформує Newsroom, посилаючись на власні джерела.

Повідомляється, що візит Зеленського запланований на завтра, 6 листопада. Президент прилетить до Чугуєва , звідки вирушить до Сєвєродонецька.

Програма візиту президента України поки що засекречена.

На Луганщині він відвідає КПВВ "Щастя". У місті закінчують облаштовувати новий пішохідний пропускний пункт, в якому планують розмістити Центр надання адмінпослуг, Банківське та поштове відділення, а також медпункт.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

За планами на суботу, 7 листопада заплановано відвідування військового госпіталю, де Зеленський поспілкується із захисниками України. Після цього зустрінеться з прикордонниками і повернеться до Києва.

В програмі можливі зміни. Інформація перевіряється.

Володимир Зеленський, фото: сайт президента
Володимир Зеленський, фото: сайт президента

Нагадаємо, Зеленський незадоволений ситуацією з коронавірусом у Харкові. Він вважає, що мер Геннадій Кернес повинен був проконтролювати рівень дотримання карантинних вимог у місті.

За словами Зеленського, він просив Кернеса проконтролювати, як в його місті дотримуються карантинних обмежень. Кернес обіцяв, що все буде нормально, однак і зараз ситуація в Харкові з COVID-19 є складною.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше ЗЄленський і Джонсон підписали історичну угоду: потужний союзник і десятки мільярдів. Найцікавішим положенням в документі виявився той факт, що Великобританія виділить 1,4 мільярда євро на зміцнення військово-морського флоту України.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Ужгород "відмивають" перед приїздом Зеленського-клоунаду комунальників показали всій Україні. 8 вересня 2020 року, на вулиці Другетів екстрено відновили дорожню розмітку, яка роками була в занедбаному стані.

Також «Знай.иа " писав, що Зеленський зробив приємно губернатору Харківщини Кучеру: "Олексій - молодець!". Володимир Зеленський побував на відкритті навчального комплексу в Пісочині (Харківська область) і дитячого садка в Южному, а до цього з вертольота оглянув будівництво доріг в регіоні.