Харківська "інфекційка" отримала нову кисневу цистерну.

Про це повідомляє"Суспільне".

Потужність цистерни повинна повністю покрити потреби лікарні. Ця бочка в змозі забезпечити потрібну кількість пацієнтів киснем, а це 300 точок.

"Буде встановлена додаткова магістраль для забезпечення киснем",- сказав керівник спецпідприємства Східного регіону "Мессер Україна" Євген Кашкін.

фото: Суспільне Харків
фото: Суспільне Харків

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

У мерії міста планують, що нова киснева цистерна запрацює з наступного тижня.

Як розповів директор лікарні Павло Нартов, то в лікарні 107 точок доступу магістрального кисню і більше 40-ка кисневих концентраторів.

"Від бочки харчуються апарати ШВЛ і киснева магістраль. Зараз в нашій лікарні таких точок 67",- заявив директор.

фото: Суспільне Харків
фото: Суспільне Харків

Також, у лікарні немає вільних місць, а кількість хворих збільшується.

Харків'ян вкотре закликають дотримуватися карантинних обмежень, оскільки кількість тяжкохворих пацієнтів збільшується.

Нагадаємо, на Харківщині лише за минулу добу бригади швидкої допомоги двічі застрявали на бездоріжжі.

Дорожні події сталися у Валківському та Харківському районах. На допомогу медикам прибули рятувальники. Вони і витягли застряглі автомобілі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Де в Харкові зробити КТ і перевірити легкі-не сидіть вдома до останнього. У Харкові КТ легенів можна зробити тільки в приватних клініках.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Харківський лікар розповів правду про коронавірус в Україні:"можна і на вулиці лікувати...". Для подолання пандемії в Україні робиться не достатньо.

Також «Знай.иа " писав, що Лікарні Харкова не витримують напливу хворих коронавірусом: "Залишилося два місця". Лікарні Харкова та області переповнені і не можуть приймати нових пацієнтів з коронавірусом. Медики цю інформацію підтверджують.