Біля пам'ятника жертв Голодомору на виїзді з Харкова з'явився величезний напис "Фельдман Еко-парк", що викликало бурю обурення і гніву в соцмережах.

Про це повідомили очевидці в Телеграм-каналі "Х.Х".

Повідомляється, що тепер з меморіалом жертв Голодомору гордо височіє різнобарвна табличка "Фельдман Екопарк". На думку деяких, це прояв неповаги до пам'яті загиблих під час геноциду українського народу.

фото: Телеграм-канал " Х.Х"
фото: Телеграм-канал " Х.Х"

"Тепер поруч з пам'ятником, що символізує Голодомор, свідомий і цинічний геноцид українського народу, гордо підносяться паркани скотного двору і величезний напис "Фельдман Еко ПАРК", а на тлі простягнутих до неба рук завзято паскудять лами. Це кричуща неповага, цинічна, нахабна"— написав автор фото.

Популярні новини зараз
Не виживаєте, а комфортно існуєте: у Мінсоці підрахували, що 7000 грн – норма для українця Асфальт буде плавитись під ногами: в Україну знову повернеться спекотна погода Українців ловитимуть посеред вулиці — ТЦК отримали нові повноваження по перевірці документів Олена Бюн розповіла, хто насправді замовив убивство Ірини Фаріон
Показати ще

скріншот
скріншот

Як розповів KHARKIV Today прессекретар екопарку Олексій Костюченко, табличку встановили, щоб водіям було простіше знайти вхід в Екопарк. А сусідство з меморіалом їх не збентежило, та й порушень ніяких немає.

фото: KHARKIV Today
фото: KHARKIV Today

"Справа в тому, що там, навпроти другого входу в"Фельдман Екопарк", знаходиться наша локація, яка була відкрита в середині вересня. Вона називається "Долина альпак". Оскільки людям дуже складно розібратися, як туди правильно потрапити, там були встановлені ці букви, щоб люди розуміли, як туди проїхати"– повідав Олексій Костюченко.

фото: KHARKIV Today
фото: KHARKIV Today

фото: KHARKIV Today
фото: KHARKIV Today

"Той, хто не знає свого минулого, не має майбутнього", " будуєш зоопарк на 10 тварин і забираєш собі 100 гекрат лісу. Норм схема", " Автор благополучно забув як всі дружно обсирали Ющенка за те що то зводив цей пам'ятник. А тепер обсирає тих хто біля нього щось ставить", "поруч з Бабиним Яром Хржановський хоче влаштувати інтерактивний Меморіал, де можна буде взяти участь в тортурах та інших "забавах", Екопарк меркне на цьому тлі"," Україна - країна контрастів", - коментували харків'яни.

скріншот коментарів
скріншот коментарів

скріншот коментарів
скріншот коментарів

скріншот коментарів
скріншот коментарів

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше "Люди варили холодець, а там пальчики знаходили": бабуся з Почайною розповіла про пережиті жахи Голодомору

Як повідомляє портал «Знай.иа» Зеленський влип у гучний скандал через Голодомор: "просто плювати...", фотофакт

Також «Знай.иа " писав, що США вшановує пам'ять жертв Голодомору разом з Україною: "це була трагедія, це був злочин"