Нещодавно в мережу просочилася інформація про те, що мер Харкова Геннадій Кернес помер після тривалого лікування закордоном, в німецькій клініці. Але тепер голова прес-служби міської ради Харкова Юрій Сидоренко спростував цю інформацію, навіть застосувавши ненормативну лексику.

Про це повідомляють на каналі "hyser" в YouTube.

Не так давно в соціальній мережі з'явилася несподівана інформація про те, що міського голови Харкова Геннадія Кернеса більше немає в живих. Ці слова відразу приголомшили всю українську громадськість, особливо, громадян Харкова.

Цілком ймовірно, багато людей спочатку повірили в це, оскільки останнім часом Геннадій Кернес був хворий і проходив лікування в одній з клінік Німеччини. Крім того, він навіть відстежував результати місцевих виборів прямо з палати клініки закордоном.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Читайте Знай в Google News!

Відомо, що Кернеса відправили на лікування до Німеччини на приватному літаку, оскільки він був хворий коронавірусною інфекцією, а також мав двостороннє запалення легенів.

Однак, офіційного підтвердження інформації про смерть мера Харкова. У свою чергу, глава прес-служби харківського мера Юрій Сидоренко спростував раптові чутки про смерть Кернеса.

"Не ведіться на всяку х@йню", - без усякої скромності відповів на чутки Юрій Сидоренко.

Скріншот до посту з Telegram-каналу "Політика країни"
Скріншот до посту з Telegram-каналу "Політика країни"

Крім того, днями перший заступник Харківського голови Ігор Терехов заявив, що Геннадій Кернес, який став лідером у президентській "гонці", буде повертатися назад до Харкова. Більш того, за словами Терехова, український політик запише окреме відео з цього приводу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Також варто підкреслити, що ще в середині минулого місяця Юрій Сидоренко заявив, що інформація про те, що стан хворого Кернеса погіршився, неправдива.

Нагадаємо, що Геннадій Кернес стежив за результатами виборів в Україні з лікарні в Німеччині.

Як повідомляв портал "Знай.ua", чинний мер Харкова Геннадій Кернес переміг на виборах.

Також "Знай.ua" писав, що заступник Геннадія Кернеса розповів про його стан здоров'я.