Як повідомляють джерела порталу Політрада в Міністерстві внутрішніх справ, сьогодні вдень помер мер Харкова Геннадій Кернес.

17 грудня стало відомо, що Генадій Кернес помер від ускладнень коронавірусної інфекції. Сумну новину повідомив його друг Павло Фукс.

Також смерть політика Генадія Кернеса підтвердила і колишня дружина мера Оксана Гайсинська.

Скріншот з соцмереж
Скріншот з соцмереж

Кернес, фото: міськрада
Кернес, фото: міськрада

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

ОНОВЛЕНО

Наразі друг Геннадія Кернеса спростував новину про його смерть вказавши, що сьогодні, 3 листопада спілкувався з ним телефоном.

Також інформацію спростував Антон Геращенко, який заявив, що йому нічого невідомо про те, що помер Геннадій Кернес.

Цю інформацію спростував і голова прес-служби міськради Харківа та навістка Генадія Кернеса - вони заявляють, що мер Харківа Геннадій Кернес - живий.

Раніше в Харківській міській раді в черговий раз анонсували повернення чинного мера Геннадія Кернеса з-за кордону.

За версією першого віце-мера Терехова, стан міського голови - стабільний, що не викликає сумнівів у лікарів.

Повернення планується в кілька етапів: публікація фото, публікація відеозвернення, власне приїзд.

Терміни не називаються. Але планувалося, що повернення Кернеса може відбудуться не раніше оголошення результатів виборів територіальною виборчою комісією.

Кернес, скріншот з відео
Кернес, скріншот з відео

Зараз, якщо інформація про смерть мера Харкова Геннадія Кернеса підтвердиться, судячи з усього, скоро буде розігруватися Політична карта, адже боротьба за крісло глави Харкова велася дуже запекла.

Як повідомляв Знай раніше, Родіон Гайсинський полетів до Берліна разом з мером Харкова Геннадієм Кернесом 17 вересня. Півтора місяці він перебував у столиці Німеччини з дружиною Ганною і мамою Оксаною Гайсинською.

На початку листопада молодий чоловік повернувся до Харкова. Біля готелю National був помічений автомобіль Mercedes G-Class з номерами 0202, яким користується Гайсинський. Поруч був припаркований мікроавтобус Volkswagen з кортежу Кернеса.

Джерела редакції підтвердили інформацію про те, що пасинок Кернеса повернувся в місто. А ось мама Родіона, судячи з її сторінки в Instagram, все ще залишається в Німеччині.

джерело: Newsroоm
джерело: Newsroоm

Нагадаємо, син мера Харкова Геннадія Кернеса Родіон Гайсинський розповів, чому батько не з'являється на публіці під час передвиборної кампанії і після голосування. Вибори ж у Харкові він порівняв з собачими бігами.

Гайсинський метафорично порівняв кандидатів з учасниками собачої гонки, в якій організатори виставили гепарда (Нік Кернеса в соцмережі — gepard59). Коли ж до перегонів було все готово і собаки рушили з місця, гепард залишився спокійно лежати.