У Харкові комунальники відремонтують 3000 під'їздів цього року.

Про це передає "ГородХ", посилаючись на міськраду.

2500 об'єктів вже здали в експлуатацію, 500 адрес – в роботі. Завершити їх повністю планують до кінця року. За словами мерії, такої кількості під'їздів у Харкові не ремонтували ніколи.

"Це рекордна цифра для міста. Якщо минулого року ми відремонтували всього 1200 під'їздів, то цього року практично в 2,5 рази більше. Багато ще заявок, але, якщо ми будемо рухатися далі такими темпами, то думаю, що в найближчі 3-5 років ми цю проблему закриємо",- розповів директор Департаменту житлового господарства мерії Роман Нехорошков.

фото: Харківська міська рада
фото: Харківська міська рада

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Також цього року вдалося відремонтувати півтисячі ліфтів у будинках комунальної форми власності. Більше тисячі будинків були охоплені ремонтом покрівель. В рамках підготовки до опалювального сезону відремонтували внутрішні інженерні мережі в 450 будинках.

Роботи в цьому та інших напрямках комунальники міста продовжуватимуть і 2021-му році.

"Зараз формуються відповідні плани, заявки, будемо робити наголос на колективні звернення, де найбільше скарг з яких адрес і з яких районів. Таку роботу зараз ведуть наші районні адміністрації, комунальні підприємства, підрядні організації",- підсумував Роман Нехорошков.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Комунальники "ощасливили" львів'ян ремонтом під'їзду - " мийте самі, погана з вас господиня!"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Комунальники Надала закриють тернополян у під'їздах

Також «Знай.иа " писав, що Кернес пообіцяв харків'янам " рай "у під'їздах перед виборами:" Побілимо, пофарбував"