Під Харковом жителі села помітили незвичайного звіра, який крав капусту з городів. Відповідним відеороликом поділився Telegram-канал "Труха".

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що звір був помічений в селі Борщова Харківської області. Жителі помітили, що капусту на їх городах поїдає незвичайне, для це місцевості, тварина – верблюд. Селяни були збентежені видовищем і встигли зняти момент "крадіжки" на відео.

"Як прогнати цього страшного зайця? І кому виставити рахунок за капусту?"- жартує автор відео.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків В Україні готується революція у житловій сфері Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Користувачі Мережі з'ясували, що верблюд, виявляється, належить місцевому фермеру, який періодично відпускає тварину для пошуків підніжного корму. Тим же, хто через набіги верблюда позбувся врожаю, користувачі запропонували інший спосіб "заробітку":

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Харкові неподалік від Білгородського шосе через дорогу переходили дикі кабани з дитинчатами.

Як повідомляв портал Знай.иа, до однієї з садиб Дубового завітала руда красуня. Днями в садибу, розташовану на околиці Дубового, відвідала незвичайна гостя - лисиця.

Також Знай.иа писав, що ведмедів Синевира готують до зими, лікують і підгодовують перед настанням холоду. Прицільне попадання, 5 хвилин очікування і бурого велетня можна готувати до операції без ризику для тварини.