У Харкові біля Окружної дороги вчора, 5 серпня, помітили верблюдів, які гуляли.

Про це повідомили очевидці в Телеграм-каналі "Типове ХТЗ".

До речі, не вперше цю екзотичну тварину на волі бачать в околицях Харкова. У травні верблюд розгулював в районі села Борщова під Харковом.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Кого тільки не зустрінеш в районі нашої окружної",- написав автор ролика.

Нагадаємо, на однією з галявин вздовж дороги до села Циркуни Харківської області помітили двох верблюдів. "Кораблі пустелі" просто стояли і паслися. У коментарях користувачі не бачать в цьому нічого дивного-на Харківщині неодноразово зустрічали екзотичних і диких тварин: слона, зебру, лисиць, лева. Інші ж жартують, що хтось привіз собі верблюдів з Єгипту замість сувеніра.

По дороге в Циркуны пасутся.. верблюды 🐫 Видео: Типичный Харьков

Geplaatst door Харьков 1654 op Maandag 14 oktober 2019

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Запоріжжі злий верблюд відкусив чоловікові дещо цінне

Як повідомляє портал «Знай.иа» Верблюди будуть гуляти по снігу? Замість України люта зима прийшла до Саудівської Аравії, відео

Також «Знай.иа " писав, що Прем'єр розповів "слугам народу" про велику любов верблюда і слона: "забезпечимо гідне життя"