У Харкові вранці 28 жовтня жителі одного з дворів вирішили незвичайним чином провчити водія автомобіля, який не за правилами припаркував свій транспортний засіб і створив труднощі для руху іншим.

Про це стало відомо з групи "Типове ХТЗ Харків" у Фейсбуці.

Інцидент стався у дворі будинку по вулиці Каркача, 4а. Тут автомобіль таксі залишили прямо на дорозі, через що інші учасники руху не могли проїхати по вузькій вулиці.

Обурені мешканці двору вирішили розфарбувати автомобіль порушника і залишили йому "душевне" послання.

фото: Типове ХТЗ Харків
фото: Типове ХТЗ Харків

Популярні новини зараз
Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Хоча знайшлися і ті, які думають, що так "розфарбувати" машинку могла і ображена жінка.

"Із серії: "Паркуйся правильно"?", " Цікаво, що світить цій бабі за псування майна? Я так розумію, що це монтажна піна?", " Якщо немає мізків, треба як то лікувати.Це крик душі", " Накосячили міцно...", " Напис не позбавлений рими і поетичного змісту)) пронизлива поезія, видно від душі"," Катати потрібно дітвору, тоді напишуть " Хороший дядько", " Більше мізків нема на що не вистачило, сумно"," Якщо накосячив, не економте на стоянці)", - коментували харків'яни.

скріншот зі сторінки в Facebook
скріншот зі сторінки в Facebook

скріншот зі сторінки в Facebook
скріншот зі сторінки в Facebook

Нагадаємо, в Харкові на Салтівці "героя парковки" закидали сміттям.

Судячи з усього, незадоволені жителі району обурилися тому, що водій поставив своє авто перед сміттєвим баком. Через це, тим кому потрібно викинути сміття - зробити цього не можуть.

Тепер через свій необдуманий вчинок водій отримав "прикрашений" сміттям автомобіль.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Киянина розстріляли через "оленячу" парковку, подробиці побоїща

Як повідомляє портал «Знай.иа» Львівські "олені парковок" поповнили бюджет на півтора мільйона

Також «Знай.иа " писав, що У Харкові бидло-водій оскандалився сміттєвим "салютом", летіло прямо з вікна-пляшки і недоїдки по всій дорозі