27 і 28 жовтня жовтня в двох районах Харкова частково відключать гарячу воду і опалення, щоб полагодити ділянки магістралей.

Про це повідомили в пресслужбі "Харківських теплових мереж".

В Основ'янському районі Харкова у зв'язку з проведенням ремонтних робіт деякі об'єкти більше доби будуть відключені від опалення та гарячого водопостачання.

"Для усунення дефекту по вулиці Кооперативній, 2, в Основ'янському районі Харкова з 8:00 27 жовтня по 17:00 28 жовтня виведено в ремонт ділянку тепломагістралі",- написано в повідомленні "Харківських теплових мереж".

Гаряче водопостачання та опалення будуть відключені в 38 житлових будинках, двох школах, одному лікувальному закладі на ділянці району, обмеженій вулицею Кооперативною, провулком Лопатинським, площею Павлівською та вулицею Ковальською.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Також, у Шевченківському районі з 9:00 27 жовтня по 21:00 28 жовтня виведено в ремонт ділянку тепломагістралі та припинено подачу опалення на 31 житловий будинок, одну школу, дві дитячі установи, одну лікувальну установу. Гарячого водопостачання немає в трьох житлових будинках, одному дитячому закладі. Зазначені відключення - на території району, обмеженій вулицями Сумською, Римарською та Гурченком.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше 7 міфів про опалення в зимовий сезон: "прикрутити" батарею, штори для економії і багато іншого

Як повідомляє портал «Знай.иа» Чернівчани ризикують залишитися взимку без опалення, у боргах як у шовках

Також «Знай.иа " писав, що Харків'яни сидять без гарячої води в " обнімку "з тазиками:" не життя, а виживання!"