У Харківській області очевидці фіксують порушення виборчого процесу. Про це повідомили в поліції Харківської області.

Повідомляється, що 25 жовтня, станом на 12:00 поліцейські зафіксували 55 випадків порушення виборчого процесу. Серед них: відсутність прізвищ депутатів у бюлетнях, знаходження двох осіб у виборчій кабінці, розміщення агітаційних плакатів та інші.

Читайте Знай в Google News!

Правоохоронці вже відкрили три кримінальні провадження. Інформація про ці події була внесена до Єдиного журналу обліку заяв і повідомлень територіальних відділів поліції. За даними порушень проводиться перевірка. Поліцейські встановлюють всі обставини події.

Публікація поліції Харківської області: Facebook
Публікація поліції Харківської області: Facebook
Публікація поліції Харківської області: Facebook

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Також очевидці повідомляють, що на багатьох дорогах в області досі знаходяться плакати з передвиборчою агітацією.

Крім цього, на деяких виборчих дільницях були помічені порушення з боку волонтерів, які проводять опитування від президента України Володимира Зеленського. Урни для анкет з результатами опитування були встановлені в приміщеннях виборчої дільниці, однак вони повинні працювати за її межами і ні за кого не агітувати.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Петро Порошенко відмовився брати участь в опитуванні президента Володимира Зеленського.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Львові діючий мер Андрій Садовий намагався проголосувати на місцевих виборах, але йому це не вдалося.

Також, "Знай.uа" писав, що мер Івано-Франківська Руслан Марцінків зробив свій вибір на місцевих виборах