У Харкові на одній з виборчих дільниць немає світла, що спровокувало масу незручностей і невдоволення серед городян. Відповідним відеороликом YouTube-канал "Люди".

Читайте Знай в Google News!

Відомо, що з 8 години ранку в Україні почалися місцеві вибори, на яких городяни можуть вибрати міського голову, членів міської та обласної рад, а також голову територіальної громади. Однак, Харківська виборча дільниця зіткнулася з проблемами, які затримують городян.

Як виявилося, на ДВК 631381 відсутня електрика. Відповідно, виборці не можуть скористатися кабінками, оскільки там занадто темно і не видно бюлетенів. Деякі спостерігачі почали "залазити" в кабінки городян, щоб підсвітити з телефону. Небагатьом людям доводилося голосувати біля підвіконня.

Незадоволені городяни влаштували скандал на виборчій дільниці, проте спостерігачі і члени ДВК ніяк не можуть вплинути на ситуацію.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що під Львовом передрукували понад 40 тисяч бюлетенів через друкарську помилку.

Як повідомляв портал Знай.иа, Дмитро Разумков одним з перших "селебріті" прийшов проголосувати на місцевих виборах на свою дільницю.

Також Знай.иа писав, що Віталій Кличко звернувся до киян"з дивана".