У Харківській області житель села Безруки Дергачівського району знайшов у себе в поштовій скриньці дев'ять запрошень на місцеві вибори.

Про це повідомила пресслужба поліції в Харківській області.

Повідомляється, що в понеділок, 19 жовтня, житель села Безруки Дергачівського району повідомив в поліцію про те, що знайшов у поштовій скриньці свого будинку дев'ять запрошень на вибори на його адресу, серед яких лише одне було на його ім'я, а решта – на ім'я невідомих людей.

Чоловік одразу звернувся до правоохоронних органів. Вже 20 жовтня слідчі Дергачівського відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 158 (надання неправдивих відомостей до органу ведення Державного реєстру виборців або інше несанкціоноване втручання в роботу Державного реєстру виборців) Кримінального кодексу України.

Місцеві вибори, скріншот: YouTube
Місцеві вибори, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

На даний момент запрошення знищили. Ведеться досудове розслідування. Обставини події встановлюються.

Крім цього, правоохоронці продовжують отримувати повідомлення про незаконно встановлену агітаційну атрибутику різних політичних партій.

На сьогодні поліція розслідує 23 кримінальні провадження. За останню добу два нових. Також правоохоронці склали дев'ять адміністративних протоколів щодо порушень виборчого законодавства.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Під Львовом слуг Зеленського спіймали на мерзенному вчинку з дітьми: поки канікули

Як повідомляє портал «Знай.иа» Головний суперник Кернеса Фельдман попався на ганебному вчинку з дітьми: "поки канікули..."

Також «Знай.иа " писав, що Українців чекають сюрпризи в бюлетенях - "безсмертні і гості з майбутнього"