У центрі Харкова помітили Елітний спорткар за п'ять мільйонів. McLaren 570S "засвітився" на парковці одного з готелів міста.

Про це повідомили очевидці в групі "ТРУХА" в Інстаграмі опублікувавши відповідне відео.

"Розкішний McLaren 570S біля входу в Харків Палас. Казино відкривати приїхав?", - написав автор ролика.

На записі видно, що власник припаркував "британця" на стоянці Kharkiv Palace.

Реєстраційні дані спорткара вказують на те, що автомобіль "прописаний" в Харківській області, а за його номер з трьома нулями власник виклав близько 360 тисяч гривень.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Модель McLaren 570S вперше була представлена на автосалоні в Нью-Йорку в 2014 році. Спорткар став третім в лінійці Sport Series, в основний склад якої входять більш потужні моделі 650s і 675LT. В Інтернеті вартість даної моделі варіюється від $150 до $170 тисяч.

Нагадаємо, у Харкові помітили елітний спорткар Ferrari 458 Italia, ціна якого може досягати 9 млн.

Варто відзначити, що Ferrari 458 Italia оснащений роботизованою коробкою F1, потужним 570-сильним двигуном V8. Машина розганяється до сотні трохи більше ніж за 3 секунди, а максимальна швидкістю становить 325 км/год.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Харкові помітили зеленого" монстра " Mercedes-на такий за все життя не заробити

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Харкові помітили шикарний Porshe родом з Німеччини-Меркель обожнює, але обкатати боїться

Також «Знай.иа " писав, що У Харкові помітили шикарний BMW M8 за 7 мільйонів, схожий на баклажанчик