На вихідних у Харкові відкрили першу частину бульвару Юр’єва: після реконструкції тут "виріс" найбільший в Україні урбаністичний парк.

Як повідомили у пресслужбі міськради, парк обладнаний сучасними локаціями для різних видів спорту. Тут є ігровий майданчик для дітей, нові алеї, лавки для відпочинку та фонтан, що підсвічується у вечірній час.

Платформу розвитку вуличних культур Харкова "Street Culture" заснував Єгор Матюхін. Він розповідає, що новий урбан-парк - наразі єдиний подібний в Україні. Він складається з семи локацій, таких як стрітворкаут, паркур-траса, корт для вуличного футболу 3х3, стрітбол, скейт-парк, панна-корт для вуличного футболу та памп-трек.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

"Тут пов’язані один з одним практично всі види вуличних культур. Все продумано – від навігації до екологічності. Покриття везли з Європи, тому що в Україні такі не виробляють. Кожна локація проєктувалася людьми, які цим займаються. Паркур-траса – паркур-атлетами, стрібольний корт – Українською стрітбольною лігою, стріт-воркаут – командою "Barstylers", – розповів Єгор Матюхін.

В урбан-парку планують проводити змагання національного і міжнародного рівнів.

Нагадаємо, що львівські молодята вразили українців цинічною фотосесією, мережі киплять.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Харкові вандали "осквернили" урни.

Також, "Знай.uа" писав, що у центрі Києва відрізали голову відомому італійцеві.