На Харківщині поліцейські оперативно розшукали викрадений автомобіль. З'ясувалося, що знайомий власника машини без його відома взяв авто і поїхав в магазин за сигаретами, і в підсумку потрапив у ДТП.

Про це повідомили в пресслужбі поліції Харківської області.

Як стало відомо, 11 жовтня в поліцію звернувся 32-річний харків'янин і повідомив, що в с.Баранове Валківського району він виявив відсутність ключів від свого автомобіля Toyota і самого авто.

"Заявник приїхав з друзями на рибалку в село Баранове. Ввечері чоловік залишив автомобіль біля будинку і ліг відпочивати, а вранці виявив відсутність транспортного засобу",- розповіли в поліції.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Того ж дня до поліції надійшло повідомлення від 95-річної пенсіонерки про те, що неподалік селища Ков'яги в кущах знаходиться розбита машина. Правоохоронці встановили, що 27 - річний хлопець - знайомий власника авто - викрав транспортний засіб, не впорався з керуванням та потрапив у ДТП.

Інформація за даним фактом внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від 3 до 5 років.

Також стосовно правопорушника складено адмністративний матеріал за ст.124 (порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажів, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд або іншого майна) та ч. 2 ст. 126 (керування транспортними засобами особами, які не мають відповідних документів або не пред'явили їх для перевірки) кодексу України Про адміністративні правопорушення.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Києві під носом у Венедиктової викрали службову машину

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Харкові підстрелили жінку і викрали BMW, копи летять по гарячих слідах банди

Також «Знай.иа " писав, що Тернополянин викрав чужу машину, щоб полагодити свою-дивний злочин розсмішив навіть копів