У вівторок ввечері, 13 жовтня, на Харківщині рятувальники отримали повідомлення про те, що на території підприємства "Харківська виробнича компанія деревне вугілля" на вулиці Садовій у селищі тихе Вовчанського району почалася пожежа.

Про це йдеться в повідомленні Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Харківській області.

Так, на складах загорілося деревне вугілля, полум'я поширилося на площу в 50 квадратних метрів. Згоріло 5 тонн вугілля. Про причини загоряння поки нічого не повідомляється.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що в Харкові горіло 17-е кладовище. А причиною пожежі стали палії сміття. На кадрах з місця подій видно, що горить трава, випалена земля біля могил, вогонь підбирається до хрестів.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Також Знай повідомляв, що вночі під вікнами будинку в Києва згоріло три іномарки. 11 жовтня, о 23: 55 рятувальникам прийшло повідомлення про те, що за адресою вулиця Ентузіастів, 51/24, що в Дніпровському районі міста Київ, на автостоянці загорілися автомобілі.

Нещодавно Знай передавав, що у Закарпатській області підрозділи ДСНС ліквідували пожежу у виробничій будівлі на території ПАТ Мукачівської лижної фабрики " Тиса».