Харківські кандидати в депутати від "Блоку Кернеса" попіарилися на відкритті меморіальної дошки Атошниці. Захід відбувся біля стін школи №131, де навчалася Яна Червона.

Про це передає журналіст Анна Черненко на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Яні Червоній відкрили дошку в її школі. Прийшли мама і брат, друзі і... кандидати в депутати. Прізвища останніх змусили зачитати учнів і зазначити, що це кандидати",- написала Черненко.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

На церемонії відкриття меморіальної дошки були присутні кандидати в депутати міськради від "Блоку Кернеса - успішний Харків": Катерина Середенко, Дмитро Каратуманов, Світлана Юрченко, Володимир Котковський (він же - голова Шевченківського району) і Габріел Михайлов (двоє останніх - діючі депутати міськради), повідомляє NewsRoom.

За словами журналіста Ольги Калениченко, ніхто з них не має відношення до встановлення меморіальної дошки.

Нагадаємо, 2 квітня 2019 року на передових позиціях в Луганській області під час мінометного обстрілу загинули двоє бійців 46-го окремого батальйону спеціального призначення "Донбас-Україна" - Яна Червона ("Відьма") і Олександр Мілютін ("Дід"). Харків'янка була активною учасницею Євромайдану, потім як волонтер допомагала "Айдару", а в 2016 році сама вирушила на фронт.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Харкові увічнили легендарну кулеметницю Яну Червону: "ти була українською амазонкою"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Бойовики забрали життя у легендарної волонтерки, яка пішла на фронт добровільно

Також «Знай.иа " писав, що З Яною червоною прощаються в Харкові: тисячі людей на колінах, " пішла Українська амазонка"