Харківські школи не планують йти на дострокові осінні канікули.

Про це 12 жовтня, під час робочої наради, присвяченої посиленню протиепідемічних заходів на території Харкова, повідомила директор Департаменту освіти Ольга Деменко.

За її словами, інформація, поширена в. о. міністра освіти Сергієм Шкарлетом про дострокові шкільні канікули, носить рекомендаційний характер.

Деменко зазначила, що школи підуть на канікули з 15 жовтня, якщо відповідне рішення прийме Кабмін.

школа / скріншот з відео
школа / скріншот з відео

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Зараз навчальні заклади працюють у штатному режимі. Жодна школа не закрита. З 4388 класів, які є в наших школах, на сьогодні Дистанційно навчаються 82 класи, або менше 2%. Їх кількість щодня змінюється, але ситуація цілком контрольована. Є випадки захворюваності коронавірусом серед вчителів і персоналу шкіл, але їх небагато. Ми не йдемо на канікули, чекаємо постанови Кабміну і наказу Міністерства",- повідомила Ольга Деменко.

Дитячі садки продовжують працювати, як і раніше.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Коронавірус атакував харківські школи: "врятує тільки карантин"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Зеленський просить українців під час спалаху коронавірусу йти на вибори, поки школи закривають, а вузи на дистанційне навчання

Також «Знай.иа " писав, що Київських школярів розпустять по домівках перед виборами