Мешканка Кривого Рогу, яка лікується від коронавірусу звернулася до всіх українців з палати інфекційної лікарні. Вона спробувала передати той жах, що відбувається в стінах лікарні, розповіла про роботу медиків і тяжкий стан хворих. А також закликала дотримуватися карантину і носити маски.

Про це стало відомо з повідомлення Альони Компанієць у Фейсбуці, пише Дніпровська Панорама.

У своєму пості жінка звернулася до всіх українців і має надію, що її пост стане комусь захистом і врятує від коронавірусу.

Жінка написала, що вже тиждень лежить в інфекційній лікарні Кривого Рогу. До цього, вона жодного разу не чула, як задихається людина від кашлю і плаче старий, який просить його врятувати. Але їй довелося це побачити і почути на власні очі. За її стіною знаходився літній чоловік, за життя якого вона молилася щодня.

"Моє серце не може витримувати цей кашель і цей плач, я притискаю руку до стіни і молюся за дідуся. Це єдине, що я можу робити в даній ситуації"— написала Олена.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Також Олена розповіла про важку роботу медиків, які протягом доби, без сну і відпочинку намагаються рятувати людей. А розмова з лікарем на обході, став тому підтвердження. Лікар розповіла, що дуже втомилася через велику кількість хворих. На поверсі 36 осіб, а в будівлі 7 поверхів, при цьому кожного потрібно прослухати і зробити правильне призначення.

"Я дивлюся на жінку-лікаря і думаю, Господи допоможи їй, дай сили, дай здоров'я, як же їй важко, а вона лікує, а вона рятує. Я і 2 літніх жінки (одній 73 роки, а інший 78) в палаті. У коридор виходити не можна, за один вечір приймають по 8 хворих.

Я відчуваю на тілі, через рукавичку таку гарячу руку медсестри. На моє запитання, чи немає у неї температури, приводить її в сміх крізь сльози - цілу добу в захисному костюмі, масці, рукавичках, це можна витримати? І витримують! Заради нас, хворих на COVID-19″— розповіла в пості криворіжанка.

Лікарня, фото: Інформатор
Лікарня, фото: Інформатор

Олена пише, що у неї з'явилося дуже багато часу для осмислення свого життя. Вона стала проводити більше часу в молитві, а вдома її чекає син і старенька мама.

"Я скоро буду вдома, а ви все, просто стережіться захворіти на це чудовисько-ковид, він є. Особливо страждають люди похилого віку, бережіть їх, ходіть все в масках, дотримуйтесь дистанцію. Тепер я тут і все бачу своїми очима, тут рятують людей, а Ви там за вікнами ходите без масок", - написала Олена.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Харкові лікар переповненої інфекціонки приголомшив зізнанням: "такої біди ще не бачив"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Стан хворого covid-19 різко змінився, колеги розкрили деталі

Також «Знай.иа " писав, що Коронавірус скосив двох вагітних хмельничанок, лікарі боряться за чотири життя