Анестезіолог Харківської обласної клінічної інфекційної лікарні розповів, що відбувається в цьому медзакладі.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці написав анестезіолог і консультант Харківської обласної інфекційної лікарні Володимир Корсунов.

"П'ятниця ранок, за добу 8 померлих, хворих на ШВЛ 26. У реанімації тільки 12 ліжок. Субота. Черга швидких з "синіми" хворими. Відкрили третій поверх дитячої інфекційної лікарні для того, щоб забезпечити їх киснем. Ставимо п'ятнадцятий апарат ШВЛ поза реанімації"— написав Корсунов.

За його відомостями, станом на ранок неділі в Харківській обласній інфекційній лікарні понад 300 хворих.

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Неділя. Хворих у лікарні понад 300. У реанімації як завжди 12. Поза реанімацією 15 хворих на ШВЛ, одна з них заінтубована на панцирному ліжку прямо в палаті після годинної реанімації — жінці лише 39 років... Ще одна тромбоемболія легеневої артерії в реанімації, 63 роки, врятували, на трубі і ШВЛ, на ранок прийшла до тями"— - повідомив лікар.

Корсунов зазначив, що зараз кисневі системи лікарні, де приймають хворих COVID-19, перевантажені, "бочки і магістралі покриті льодом, хоча на вулиці ще тепло".

"Перші морози можуть призвести до замерзання магістралей і припинення подачі кисню. Господь подбав про нас теплим жовтнем, але ми цим не скористалися. За своє століття в медицині (з 1984 року) і роботу в реанімації з 1991 року такої біди я ще не бачив. Зима близько, ніч темна і повна жахів"— - підсумував медик.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Степанов назвав найбільш завантажені лікарні України через covid-19: які регіони стали " лідерами"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Експерти б'ють на сполох: Україна в "COVID-19-пожежі" - під лікарнями черги " швидких"

Також «Знай.иа " писав, що У Хмельницькому лікарі тягають кисневі балони на плечах-кадри з "коронавірусної" лікарні приголомшили мережу