На дорогах Харкова помітили BMW M8 Gran Coupe розкішного фіолетового кольору Twilight Purple, його вартість - близько 7 млн грн.

Про це пишуть в групі kharkiv_cars в соцмережі Instagram.

"Незважаючи на кінець сезону, Харків продовжує радувати яскравими новинками. BMW M8 Gran Coupe в карколомному кольорі Twilight Purple",- написав автор фото.

Ціна BMW M8 Gran Coupe коливається в районі 250 тисяч доларів - 7 046 242 грн.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Прогресивний дизайн BMW M8 Competition Gran Coupe відрізняють радикальні і динамічні, але при цьому виключно елегантні контури. Він оснащений 8-циліндровим бензиновим M TwinPower Turbo робочим об'ємом 4,4 літра, що видає 625 к. с.. Він є найпотужнішим в лінійці двигунів серійних автомобілів BMW, пише Апостороф.

Силовий агрегат BMW M8 Competition Gran Coupe, оснащений двома турбонагнітачами TwinScroll, системами уприскування під високим тиском і зміни фаз газорозподілу Valvetronic, вражає: крутний момент 750 Н·м, розгін до 100 км/год за 3,2 секунди, а до 200 км/год за 11,0 секунди.

Нагадаємо, у Харкові побачили дорогий елітний автомобіль Audi RS7 Sportback.

Відзначають, що в Україні таких машин поки всього дві.

Як виявилося, авто має 600 кінських сил і може розігнатися до 250 кілометрів на годину. На європейський ринок машина вийшла в кінці 2019 року.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Харкові головлікар дитячої інфекціонки обзавівся шикарним Hyundai за 860 тисяч

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Харкові розкішний BMW за 3 мільйони "викинули" на смітник

Також «Знай.иа " писав, що У Харкові помітили шикарну Ferrari за 7 млн: "Коляска Кернеса?"