У мерії Харкова розповіли про те, в якому зараз стані Геннадій Кернес. Чи все так, як розповідають українські ЗМІ.

Таким чином, повідомляється, що в Харківській міській раді закликали не піддаватися на провокації політичних конкурентів. Про це розповів директор Департаменту з питань інформації та зв'язків з громадськістю Юрій Сидоренко.

Він розповідає, що очікували спекуляцій з боку ОПЗЖ за два тижні до виборів, так і сталося. Днями вони стартували.

Інформація від них на сьогоднішній день стрімко розганяється.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Ніякого інсульту, ніякої втрати мови у Геннадія Кернеса немає. «На даний момент ми дуже сильно чекаємо, коли він повернеться. Нам кажуть, що чекати залишилося недовго" - розповіли в його команді.

Варто нагадати, що ще 16 вересня мер Харкова Геннадій Кернес полетів до Берліна на лікування. У клініці "Шаріте" його лікують після ускладнень давніх травм, які викликав коронавірус.

Декларація показала, що лікування обійшлося йому в 4, 124 мільйони гривень, а ще близько двох мільйонів він заплатить за послугу літака «швидкої допомоги».

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше В Україні за добу 5397 нових хворих коронавірусом, 93 померло

Як повідомляє портал «Знай.иа» Осінь і зима-19 очима лікаря: "буде по 10-12 тисяч хворих щодня"

Також «Знай.иа " писав, що Коронавірус атакував харківські школи: "врятує тільки карантин"