У Харківській області за минулу добу рятувальникам довелося гасити 81 пожежу. Вогнем знищено близько 120 га сухої рослинності, 1 га молодого соснового лісу, а також 2 приватних сараї та 9 занедбаних будівель.

Про це повідомили пресслужбі ДСНС у Харківській області.

Також, люди діляться фото-і відео-матеріалами з пожежами.

Наприклад, вчора, 6 жовтня в селищі Бабаї Харківської області, невідомі підпалили поле. Про це повідомили очевидці в Телеграм-каналі "Мій Харків (My Kharkiv)"

"У Харківській області знову підпалили поле (цього разу Бабаї), горить моторошно. Пожежники та місцеві жителі намагаються загасити",- написано в повідомленні.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, под Харковом в Люботині третю добу люди не можуть нормально дихати через дим і смороду, які відчуваються по всьому місту.

У ГУ ДСНС Харківщини повідомили, що пожежу, яка почалася ще 5 жовтня, вдалося локалізувати вранці, 7 жовтня.

"Люботин 3-й день горить. Мер від Зе самоусунувся. Люди задихаються", - йдеться у підписі до фото.

Однак у групі "Люботин" у соцмережі Фейсбук місцеві жителі розповіли про справжню причину задимлення. Як виявилося, в місті горить місцеве звалище.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Мужні тернополяни витягли дітей з вогню, ризикнувши життям: "не могли вчинити інакше"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Тернопільщину огорнув їдкий дим, місцеві люто: "досить палити!"

Також «Знай.иа " писав, що На Луганщині закрили пропускний пункт через пожежі: ворожі обстріли перешкоджають ЗСУ ліквідувати вогонь