Пожари в країні все не закінчуються, а тільки збільшуються, на жаль. Тепер страждає Харківщина, в області знову горять поля. Про це повідомляють місцеві жителі.

В районі Солоницівки місцеві жителі зафіксували чергове загоряння сухої трави. Відповідним відео поділилися користувачі мережі.

горить поле, скріншот з відео
горить поле, скріншот з відео

#НАМПИШУТ В Солоницевке/Песочине горят поля. Снято с балкона в Солоницевке.

Geplaatst door ВЕХА op Vrijdag 17 april 2020

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

За даними ДСНС, з початку цього року на території області рятувальникам довелося гасити 1800 займань в природних екосистемах, загальна площа яких склала 9 мільйонів квадратних метров.

Нагадаємо, в Житомирської області сталося загоряння сухої трави. Вогонь знищив великий обсяг трав'яного настилу та пошкодив 8 будинків селища Новосілка.Загоряння сухої трави сталося в 16:56 біля села Новосілка Радомишльського району. Пожежа поширилася на будівлі і споруди села Новосілка.

В результаті вогонь пошкодив 3 житлових і 5 нежитлових будинків. Пожежа в будинках вдалося ліквідувати о 19 годині 16 квітня, а в 23:25 вдалося ліквідувати пожежу сухої трави та трав'яного настилу локалізовано.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Залишайтеся вдома! Вірус ні при чому — синоптики пояснили хмару пилу над Києвом

Як повідомляє портал «Знай.ua» Страшний пожежа перетворила харківський "Барабашово" в попіл - згоріли десятки магазинів, відео

Також «Знай.ua» писав, що "Їм потрібна наша підтримка!", - нацдружини підставили плече рятувальникам у боротьбі з пожежами в Чорнобильській зоні