У неділю ввечері, 5 квітня, у місті Красноград Харківської області сталася трагедія, яка забрала життя чотирьох чоловіків.

Подробиці повідомили у відділі комунікації поліції в Харківській області.

Поліція, скріншот: YouTube
Поліція, скріншот: YouTube

"5 квітня близько 21:00 у Красноградський відділ поліції надійшло повідомлення про те, що в занедбаному підсобному приміщенні поблизу колишнього тубдиспансеру сталося загоряння. В результаті ліквідації пожежі правоохоронці виявили чотири тіла чоловіків", - розповідають правоохоронці.

На Харківщині у пожежі загинули четверо чоловіків, фото: Вечерний Харьков

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

За попередніми висновками фахівців, причиною пожежі стало необережне поводження з вогнем. Наразі тіла загиблих направлено в морг для встановлення причин смерті. Ким були загиблі чоловіки та інформація про їх родичів поки що невідома, особи встановлюються.

Унаслідок трагедії Красноградським відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 270 (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) Кримінального кодексу України.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, станом на ранок 6 квітня в зоні відчуження і безумовного відселення у Чорнобильській зоні тривають заходи з ліквідації двох вогнищ пожеж.

Як повідомляв портал "Знай.ua", небезпека більша за пандемію, киян благають не виходити з дому

Також "Знай.ua" писав, Київ охопили масштабні пожежі, рятувальники збиваються з ніг, - "Діє команда паліїв?". Місто вже кілька днів бореться з пожежами