Оля Полякова - одна з найактивніших і непосидючих зірок українського шоу-бізнесу, "королева ночі" і суперблондинка. Зірка завжди задіяна у великій кількості проектів, до того ж завжди працює над своїм репертуаром і концертами. Але цього разу після концерту Олі Полякової в Харкові поліція відкрила справу.

концерт Полякової, джерело: соцмережі
концерт Полякової, джерело: соцмережі

Співачка прокоментувала скандал, який розгорівся після її концерту до Дня вчителя в Харкові. Концерт пройшов на стадіоні 3 жовтня, його відвідали близько 2000 осіб.

У сторіз свого Інстаграму зірка заявила, що їй нічого не загрожує.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Всі хто хвилюється з приводу того, що в ЗМІ написали, що на мене завели кримінальну справу з приводу Харківського концерту, присвяченого Дню вчителя. Я хочу всіх заспокоїти. Я вдома, в халаті, і мені нічого не загрожує. І, звичайно ж, хочу сказати, що сьогодні весь галас навколо концертів і заходів пов'язаний безпосередньо з передвиборчим срачем. Але все це можна обговорювати після того як закриють метро, яке кожен день відвідує стільки людей, що мені і за рік не зібрати. Дорогі бережіть себе, мийте руки, не цілуйтеся, носіть маски і не читайте новини. Особливо перед виборами"— сказала Оля Полякова.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Полякову посадили на олівець у поліції через поїздку до Харкова

Як повідомляє портал «Знай.иа» "Я не Полякова": вагітна хореограф "Танців з зірками" дуже пошкодувала, що згадала суперблондинку

Також «Знай.иа " писав, що Оля Полякова перетворилася з королеви в сувору медсестру: "штанці зняли…"