2 жовтня на ділянці відділу "Дергачі", що на Харківщині прикордонники затримали чоловіка, який намагався незаконно перетнути кордон з України до Росії.

Про це повідомили в пресслужбі Східного регіонального управління ДПСУ.

"На ділянці відділу "Дергачі", за інформацією дільничного інспектора, прикордонний наряд неподалік від кордону, затримав чоловіка. Він намагався незаконно перетнути кордон з Україною в Росії",- написано в повідомленні.

З документів чоловік мав при собі тільки паспорт колишнього СРСР. Силовики встановили, що чоловік має громадянство Росії і в такий спосіб намагався потрапити додому.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Наразі за порушення прикордонного режиму його притягнули до адміністративної відповідальності. Також за спробу незаконного перетину кордону на чоловіка склали відповідні адміністративні матеріали. Їх передали на розгляд до суду, який і вирішить подальшу долю порушника кордону.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше На Закарпатті схопили "гастролера" Путіна-стволи і гранати в кіндерах

Як повідомляє портал «Знай.иа» СБУ накрила нелегальний канал збуту бурштину: тонни контрабанди "сонячного каменю"

Також «Знай.иа " писав, що Українські заробітчани намагаються прорватися до Німеччини, але безуспішно: людей масово затримуюґатунок