Євген Колеров, який вчора, 4 жовтня, біг на Харківському марафоні дистанцію в 21,1 км, втратив свідомість і був реанімований, пізніше помер у лікарні.

Про це повідомили організатори марафону на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Хлопець з нашої команди намагався зробити все, щоб допомогти спортсмену, і швидка прибула на місце через кілька хвилин. Але в лікарні серце Євгена перестало битися. Ми приносимо співчуття близьким, родичам і дружині", - зазначили організатори.

Родині Євгена Колерова обіцяють матеріально допомогти. Про місце і час прощання повідомлять пізніше.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Команда організаторів обов'язково надасть матеріальну підтримку сім'ї спортсмена. Якщо хто-небудь бажає допомогти - напишіть, будь ласка. Незабаром ми повідомимо номер рахунку. Найближчим часом ми повідомимо, де і коли можна попрощатися з Євгеном"— йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, у Харкові провели традиційний марафон Avantazh Kharkiv International marathon, під час якого сталася трагічна подія - у одного зі спортсменів на ходу зупинилося серце.

Чоловікові раптово стало погано прямо на біговій трасі. За словами директора Центру екстреної допомоги та медицини катастроф в Харківській області, Віктор Забашта, прибулі за викликом медики діагностували у нього зупинку серця. Лікарі змогли реанімувати постраждалого бігуна.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Чернівцях судмедексперти розкрили страшну правду про пандемію: "родичі померлих бояться..."

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Чернівцях нелюд, який побив беззахисного пса, піде під суд-серце не витримало

Також «Знай.иа " писав, що У Харкові після пластики носа помер хлопець: "хотів дихати"