Мер Харкова Геннадій Кернес отримав негативний тест на наявність коронавірусу COVID-19. Про це розповів друг міського голови бізнесмен Павло Фукс у своєму Telegram-каналі.

Читайте Знай в Google News!

Відомо, що більше двох тижнів тому Геннадій Кернес здав позитивний тест на наявність коронавірусу COVID-19. На тлі захворювання у нього розвинулося двостороннє запалення легенів і його госпіталізували в терміновому порядку в німецьку клініку "Шаріте".

За інформацією ЗМІ Геннадій Кернес довгий час перебував у важкому стані, проте нещодавно його вдалося стабілізувати. Тепер же його приятель бізнесмен Павло Фукс повідомив, що у міського голови негативний тест на коронавірус.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"Новини хороші. Сьогодні він отримав негативний тест на Covid-19. Сподіваємося, що через тиждень Геннадій Адольфович передасть Всім привіт🙂", - пише Фукс.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Київський районний суд Полтави переніс підготовче засідання у справі проти мера Харкова Геннадія Кернеса та двох його охоронців.

Як повідомляв портал Знай.иа, харків'яни стурбовані тим, що мер міста Геннадій Кернес вже 40 днів не з'являвся на публіці.

Також Знай.иа писав, що у крісло хворого Кернеса мітять дві " акули".