Курсант В'ячеслав Золочівський, єдиний, хто вижив в авіакатастрофі літака Ан - 26 під Чугуєвом, досі перебуває у військовому госпіталі в Харкові, але його стан з кожним днем поліпшується.

Про це написала мама юнака Ірина Золочівська на своїй сторінці в Instagram.

За словами жінки, в госпіталі сином займається уважний і чуйний персонал.

"Спасибі всім величезне за підтримкою. Славік також знаходиться в госпіталі. Спасибі величезне всьому персоналу госпіталю за увагу, чуйність. Лікування триває. Самопочуття сина з кожним днем краще"— - написала Ірина.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Нагадаємо, В'ячеслав перебуває в Харківському військовому госпіталі. Днями він здійснив першу прогулянку після аварії. Юнакові ще важко пересуватись. Мама хоче хлопця підтримати, проте він справжній майбутній офіцер не показує, що потребує допомоги. Перебинтована голова: у хлопця струс мозку, множинні забої, на обличчі немає живого місця, незначні опіки по тілу. Він єдиний зумів вибратися з літака і вижити. "У сорочці, кажуть, народився"— - зазначає він.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Маленька дочка і дружина загиблого штурмана Ан-26 опинилися в біді: просто принижують

Як повідомляє портал «Знай.иа» На Львівщині поховали юного земляка, який загинув під Харковом: "Небесний пілот назавжди"

Також «Знай.иа " писав, що Хмельниччина оплакує 19-річного земляка, який загинув у катастрофі під Харковом: "мріяв стати пілотом, як батько"