Вчора, 30 Вересня харківські рятувальники вирушили на гасіння пожеж в Луганську область.

Про це повідомив помічник начальника Головного управління ДСНС у Харківській області Ігор Лупандін, пише KHARKIV Today.

"Останнє відділення туди прибуло о 5.14. На зараз там працює 25 одиниць техніки і 100 чоловік особового складу не тільки в лісах, але і в різних населених пунктах",- розповів Лупандін.

Також, він додав, що в Харкові зараз досить вистачає складу ДСНС і техніки на випадок місцевих пожеж.

Популярні новини зараз
Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Цибуля тепер – у подарунок: українські фермери масово позбавляються овочу Якщо дорожите субсидією – не ігноруйте: що треба робити, щоб залишитися з допомогою Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"Хочу відразу сказати, тому що деякі кажуть: "А як же Харків". У Харкові та техніка, яка забула, на заміну цій техніці введена інша техніка з особовим складом. Всі наші підрозділи знаходяться в бойовій готовності для ліквідацій будь-яких пожеж навіть на території Харківської області", - пояснив помічник начальника ГУ ДСНС у Харківській області.

Чи будуть ще направляти техніку і рятувальників з Харківської області на гасіння пожеж в сусідній області, поки неясно. Це рішення щодо ситуації приймуть керівники в Луганській області.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Харків огорнуло густим димом, і це не пожежа

Як повідомляє портал «Знай.иа» На Донбасі ЗСУ серед ворожих куль борються з вогнем: в ООС повідомили про численні підпали

Також «Знай.иа " писав, що Луганськ палає під обстрілами шакалів Путіна, є загиблі