У середу вночі, 30 вересня, в Балаклійському районі (Харківська область) з'явився на світ новий українець. Малюк змусив дорослих серйозно понервувати, коли вирішив народитися прямо в кареті швидкої допомоги.

Про це йдеться в повідомленні служби екстреної медичної допомоги.

Так, 28-річна мешканка села Шебелинка викликала швидку, коли зрозуміла, що у неї почалися пологи. Дівчину везли в районний центр, де є відділення для породіль. Правда, в лікарню команда приїхала вже з новоспеченою мамою і здоровим малюком - 3 кг 200 г, зростом 52 см. За шкалою Апгар стан новонародженого оцінили в 8 балів.

Для жінки це третя дитина. Медики відзначають, що в таких випадках пологи нерідко виявляються дуже стрімкими.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Тим часом на Кіровоградщині, на жаль, сталася трагічна історія. Лікарі, через яких жінка втратила дитину, залишилися безкарними. Повідомляється, що 7 червня, в місті Мала Виска Кіровоградської області 34-річна Яна поїхала народжувати в Маловисківську ЦРЛ. У процесі пологів виникли ускладнення і жінка просила зробити їй кесарів розтин, проте лікарі відмовилися і в результаті дитина народилася мертвою.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Українка мріяла про материнство 9 років і поховала новонародженого малюка

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Харкові малюка скалічили при пологах, убита горем мама розкрила правду

Також, "Знай.uа" писав, що у Мелітополі пацієнтку з кровотечею зустріла лікар "підшофе"