У Харківській області СБУ блокувала схему реалізації фальсифікованих лікарських засобів на мільйони гривень. Злочинна группа незаконно виготовляла та реалізовувала фальсифіковані анаболічні та сильнодіючі препарати на мільйони гривень.

Про це повідомляє пресслужба СБУ.

Встановлено, що організували нелегальний бізнес четверо мешканців Харкова та Києва. Сировину для виготовлення фальсифікату вони отримували поштою з однієї з країн Східної Азії. Виробляли медикаменти зловмисники кустарним способом в орендованому приміщенні у харківській промзоні.

Для підробки упаковки, голограм та інструкцій злочинці використовували потужності однієї з міських типографій, де працював один із спільників.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Учасники угруповання реалізовували підробки під виглядом продукції відомих фармацевтичних виробників через інтернет-магазин. За попередніми оцінками, обсяг проданого товару оцінюється у понад 15 мільйонів гривень на рік.

Чотирьом учасникам групи оголошено про підозри у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 321-1 Кримінального кодексу України. Двом з них судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Триває досудове слідство.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Китайський вірус змінює своє "обличчя": лікар заявила про нові симптоми

Як повідомляє портал «Знай.uа» У Києві китайський вірус підкосив 30 дітей, друга хвиля б'є по найменших

Також «Знай.uа» писав, що Дніпровська аптека "впарювала" городянам панацею від китайського вірусу: "Люди вірили"