У Харкові спіймали зловмисника, який побив чоловіка, який заступився за жінку. Про подробиці події розповідає прес-служба поліції Харківської області в Facebook.

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що інцидент стався ввечері 20 вересня біля супермаркету, розташованого по вулиці Московській. Між раніше незнайомими чоловіком і жінкою стався конфлікт через місце на лавочці. У сварку втрутився знайомий жінки, внаслідок чого отримав тяжкі тілесні ушкодження від чоловіка. 66-річного захисника направили до лікарні з травмами.

Поліція Індустріального району провела оперативно-розшукові дії та встановила особу зловмисника – ним виявився 30-річний житель Харкова.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Слідчі відкрили кримінальне провадження згідно частини 1 статті 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Санкція статті передбачає позбавлення волі строком від 5 до 8 років. Зловмиснику обрали запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Харкові на сходинках станції метро "Холодна Гора" був виявлений труп чоловіка.

Як повідомляв портал Знай.иа, в Харкові, на вулиці Клочківській, 111-а, невідомий чоловік на чорному мотоциклі збив на пішохідному переході 12-річного хлопчика і зник з місця ДТП.

Також Знай.иа писав, що у Харкові сталася пожежа в старовинному будинку, в результаті чого загинули дві людини.