Пошукову операцію на місці катастрофи військового літака АН-26 під Харковом, в якому перебували курсанти, офіційно завершили. З 28 осіб, що знаходилися на борту, вижив тільки один. Про це повідомили у виданні «Вгороде».

Як стало відомо, тіла всіх загиблих знайдені і упізнані. З двох курсантів, яких вдалося знайти живими і госпіталізувати, один помер сьогодні вранці від отриманих опіків і травм. Площа обгорілого тіла у нього становила 90%, шансів вижити у нього майже не було.

Другий хлопець, В'ячеслав Золочівський, зміг вижити - його вивели з шокового стану, і він вже спілкується з батьками.

"Загрози життю немає, ліків вистачає. Стан його стабільний... Думаю, в найближчі дні, наступного тижня вже ставити питання про виписку з наступною відпусткою за станом здоров'я", — повідомив начальник Військово-медичного клінічного центру Північного регіону (Харківського військового госпіталю) Едуард Хорошун.

Причини падіння літака встановлює спеціальна слідча комісія. Одна з версій-технічна несправність 43-річного літака.

Популярні новини зараз
Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Нагадаємо, що під Житомиром сталася авіакатастрофа з малим літальним апаратом — дельтапланом.

Як повідомляв портал Знай.uа, в індійському місті Карипур літак авіакомпанії Air India здійснив аварійну посадку і викотився за межі смуги.

Також Знай.uа писав, що розбився літак з півтонною "білого снігу", на суму $57 млн.