У Харкові пройде акція протесту проти постійного відключення гарячої води в місті.

Про це стало відомо в ефірі телеканалу "Голос" передавати у соцмережах.

"Ми, партія "Голос" прагнемо до повного перезавантаження міста.
Ми маємо, що сказати і скажемо це вже в суботу.
Фасадний ремонт міського простору, який робить чинна влада, пускає пил в очі, проте поза увагою залишаються невідремонтовані трубопроводи та інші комунікації. А від них залежить комфорт життя в Харкові. Чи можна якісно жити в місті, в якому немає гарячої води, невчасно включають опалення, отруюють повітря небезпечними викидами, але будують фонтани і монтують підсвічування на будинках?",- написано в повідомленні.

Акція пройде під гаслом " Хочу бути чистим!". А відбуватиметься все завтра, 26 вересня на площі Свободи о 13:00. Учасники акції закликають усіх небайдужих харків'ян брати з собою тазики, малювати плакати і надягати маски. А після влаштувати гучний концерт біля фонтану.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Якщо тобі набридло страждати від постійної відсутності гарячої води (а іноді і холодної) і нераціональності розподілу міського бюджету, приєднуйся до нашої акції «Хочу бути чистим»!",- закликають активісти.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Розлючені харків'яни прийшли під вікна до Кучера: "досить нас труїти!"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Львів'яни стали на захист головної візитки міста, без неї не буде Галичини: "збережемо історію"

Також «Знай.иа " писав, що Вагітні франківчанки прийшли до губернатора Федоріва, пристрасті киплять: "чоловіки хочуть народжувати!"