У Харкові помер 24-річний Юрій Столяр, якому провели невдалу операцію з виправлення викривленої носової перегородки.

Про це пише видання "Факти".

Операцію проводили в центральній районній лікарні селища Нова Водолага. У Харківську обласну лікарню молодика перевезли в несвідомому стані вже після того, як під час операції виникли ускладнення.

"Юру запевняли, що це нескладна операція, яка у переважної більшості пацієнтів проходить без ускладнень. Юра пішов на цю операцію за показаннями – через викривлену носову перегородку йому було важко дихати. Консервативні методи лікування виявилися малоефективними, і лікар порадив операцію", - повідомив виданню двоюрідний брат Юрія Олександр.

операція, скріншот з відео
операція, скріншот з відео

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як повідомили медики районної лікарні рідним загиблого, в ході хірургічного втручання у харків'янина стався розрив аневризми судини головного мозку.

"Сам Юра, крім проблем з носовою перегородкою, скаржився на головні болі. Говорив про них лікарям, але так як йому було всього 24 роки, цьому ніхто не надав особливого значення"– розповів Олександр.

За інформацією видання, Юрій Столяр впав у кому ще в операційній лікарні. Після переведення в Харківську обласну лікарню молодий чоловік помер, так і не приходячи до тями.

Він додав, що хлопець не курив, не вживав алкоголь, вів здоровий спосіб життя і сам був медиком. Навчався в Харківському національному медичному університеті, вже проходив інтернатуру і працював стоматологом в поліклініці.

Хірургічна операція, фото Pxhere
Хірургічна операція, фото Pxhere

"Перед операцією він здавав різні аналізи, тест на COVID-19. Йому сказали, що аналізи в нормі. Він ліг на операцію 8 вересня. У центральну районну лікарню в Новій Водолазі з ним поїхала його мама. Вона хотіла бути поруч з Юрою в той момент, коли його привезуть з операційної. Про те, що під час операції щось пішло не так, їй повідомили не відразу. Тільки хвилин через сорок після того, як у Юри сталася зупинка серця, лікарі сказали, що виникли проблеми",- розповів брат загиблого.

Двоюрідний брат Юрія Столяра Олександр каже, що має намір звертатися з приводу події в правоохоронні органи і хоче надати випадок розголосу, щоб такої ситуації не сталося з іншими пацієнтами.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Харкові малюка скалічили при пологах, убита горем мама розкрила правду: "не може навіть ковтати"

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Запоріжжі лікарі маринували тяжкохворого чоловіка в палаті-промучився 5 годин і помер без реанімації

Також «Знай.иа " писав, що Українка померла після двотижневої Коми, рідні звинувачують лікарів: "так буває"