У Мережу потрапило відео, на якому чоловік вигулює дорослу левицю, по всій видимості, у дворі свого будинку.

Відеороликом поділилися в групі "Х. Харків" з соціальної мережі ВКонтакті.

"Нічого незвичайного, просто черговий мажор завів собі "кішечку»",- підписали відео адміни.

На відео можна побачити, як вельми великий чоловік йти поруч з габаритною кішкою періодично погладжуючи і поплескуючи тварину по холці. Але навіть в порівнянні зі своїм господарем "киця" виглядає досить великою і небезпечною.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Зжере вона його через місяць", " Ахах, лев вигулює їжу", " Ідеальний котячий корм. Довго зберігається, сам ходить за кішкою", " О, майбутній номінант на премію Дарвіна", " У тайгані купив барсика ?", " Хто кого вигулює? Льву взагалі все-одно хто там поруч...", " Лев і 70 кг м'яса ", " та може це дресирувальник цирковий", " Кися хоче пити. А потім їсти", " ну це напевно не простий мажор, а якийсь дресирувальник", - коментували користувачі Мережі.

Нагадаємо, алкогольна безстрашність часом не просто межує з кретинізмом, а впевненим кроком перетинає цю межу. Саме такий інцидент стався в Одеському біопарку, де правоохоронцям довелося затримувати п'яного юнака за проникнення у вольєр з левами.

Як розповіли очевидці, хлопець захотів фотографію з дикими тваринами.
Як тільки працівники біопарку помітили порушника, вони натиснули на тривожну кнопку і викликали охорону. Львів відвели в інший вольєр. Залишати вольєр хлопець відмовився, і правоохоронці, які прибули на місце, застосували до горе-екстремала спеціальні засоби-газ і наручники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Песик Джессі помив посуд замість господині і потрапив до Книги рекордів Гіннеса - найрозумніший

Як повідомляє портал «Знай.иа» В Африці народилося слоненя з унікальним кольором шкіри: "одне з найцікавіших явищ, що я бачив в природі"

Також «Знай.иа " писав, що У Стародавньому похованні натрапили на дивну істоту: намагалися приручити