У Харкові була помічена фанатка мера міста Геннадія Кернеса. Татуйована дівчина вирішила набити собі ще одну тату із зображенням градоначальника.

Фотографією татуювань дівчини поділилися свідки в групі "Х. Харків" в соцмережах.

На фото можна побачити ноги дівчини, де крім купи різних тату видніється одна із зображенням Кернеса.

Мабуть дівчина дуже любить і поважає мера Харкова, раз вирішила увічнити його на своєму тілі.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Все ж наскільки потрібно Ї* *нутися головою, щоб таке набити собі", " Я здогадуюся, де у неї набитий Добкін", " Це її тіло, її життя, її вибір. Вона нікому нічим ніяк не заважає", " А як вам різниця у кого які татуювання", " Немає що б зайнятися спортом, дотримуватися дієти і тим самим-виділятися з натовпу - воно партаки жахливі собі набило", " Все-одно краще 88% татух який можна споглядати в місті", " на лівій нозі мама на правій тато і нижче гепа: D", - по-різному реагували на татуювання харків'яни в коментарях.

Нагадаємо, в мережі з'явилися фото зі зйомок нового кліпу групи Бумбокс. На них соліст музичного колективу Андрій Хливнюк з'являється у вражаючому образі: все його тіло штучно зістарене і покрите татуюваннями. Такий зовнішній вигляд, звичайно, не зміг залишити українців байдужими.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Франківську зникла школярка, батьки втратили спокій-вся в чорному і з татуюванням

Як повідомляє портал «Знай.иа» Дочка Кравець з "Кварталу 95" зробила нове тату і показала українцям попу

Також «Знай.иа " писав, що Українець зробив татуювання на висоті 4 кілометри і встановив рекорд-парашут, політ і голка в руці