Професійний український боксер і колишній абсолютний чемпіон у першій важкій вазі Олександр Усик (17-0, 13 КО) вирішив отримати другу вищу освіту. Стало відомо, що Усик незабаром стане студентом факультету психології Харківського національного університету внутрішніх справ.

Про це повідомив портал "Наш Харків".

Подробицями іспитів Усика в Харкові поділився ведучий телеканалу "Інтер" Андрій Данилевич, який буде вчитися з боксером на одному факультеті.

"Ми складали іспит разом з іншими абітурієнтами на загальних підставах. Півтори години писали тести з англійської та з психології"— - розповів Данилевич.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Зазначимо, що Усик є аспірантом Львівського державного університету фізичної культури.

Олександр Усик повинен повернутися на ринг 31 жовтня в Лондоні в бою з Дереком Чісорою.

Нагадаємо, 17 вересня, виповнилося рівно 4 роки з моменту завоювання Усиком першого чемпіонського титулу в професійній кар'єрі. Олександр згадав, як це було.

На своїй сторінці в Instagram він опублікував архівну фотографію, де він стоїть на рингу з чемпіонським поясом і українським прапором.

"Рівно 4 роки тому, в поєдинку проти Кшиштофа Гловацького, я завоював свій перший чемпіонський титул в професійному боксі за версією WBO", – написав Усик. Він зазначив, що незважаючи на те, що битися довелося в Польщі, він відчував підтримку народу України.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Усик проникливо звернувся до фанатів після Big Boxing Night: "світ любить сильних..."

Як повідомляє портал «Знай.иа» Боксерські куми Усик і Ломаченко погралися в пісочку: такий " Стиль життя"

Також «Знай.иа " писав, що Олександр Усик показав, як готується до наступного поєдинку