У Харкові живе унікальний 87-річний спортсмен. Пенсіонер катається на роликах так, що йому позаздрить молодь.

Про найстаршого роллера Харкова пише МГ"Об'єктив".

87-річний Альберт Єсаков майже 20 років катається на роликах. Перед заняттям спортсмен розігрівається і тільки потім надягає ролики.

"Трюків я робити не вмію крім того, що роблять все: перебіжка там, гальмування, на двох колесах, на двох передніх, задніх",- розповідає пенсіонер.

Перші Альберт Єсаков одягнув ролики на пенсії. Згадує: взяв їх на прокат у парку.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок
Показати ще

"Я взяв спробувати-сподобалося, класно, влітку можна кататися. Прийшов додому і почав:" Хочу ролики, хочу ролики " і дочка купила мені ролики. Я вже скільки разів говорив:" нерозумне дитя, подарувала б мені електрогрілку – я б лежав і грівся", а вона взяла і подарувала ролики. Куди ж подітися. Доводиться кататися", - сміється спортсмен.

Альберт Сергійович за фахом інженер-технолог, працював конструктором, займався науковою діяльністю. До роликів пів століття катався на ковзанах.

" Після ковзанів практично переучуватися не треба було. Єдине, що не можна було бігати на носках. На ковзанах можна ж на шкарпетках розбігтися, а тут тільки штовхатися бічними сторонами",- розповідає роллер.

До початку пандемії коронавірусу Альберт Єсаков ходив тренуватися в парк по чотири рази на тиждень, іноді вчив їздити дітей і дівчат.

Не сумують зі спортивним дідусем і дорослі онуки. Коли приїжджають в гості, то обов'язково йдуть з ним в парк.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Найстарша альпіністка України свої дні народження відзначає в горах

Як повідомляє портал «Знай.иа» "Головне, хлопці, серцем не старіти": 103-річна бунтарка перевернула будинок престарілих заради тату і потужного байка

Також «Знай.иа " писав, що 73-річний франківчанин на шляху до рекорду, підкорив Говерлу майже сотню разів- " хочеться гірського повітря"