16 вересня в Харкові з самого ранку поліція зайнялася перевірками місцевих перевізників і виявила 4 порушника.

Про це пише "Суспільне".

Під час ранкової перевірки на одному з маршрутів міста Харків співробітники "Укртрансбезпеки" спільно з патрульною поліцією виявляли нелегальних перевізників.

Копи склали п'ять постанов за незадовільний технічний стан маршруток і чотири акти через відсутність дозвільних документів на перевезення.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"У транспортних засобах відсутній документ, який дає право обслуговувати даний маршрут. Водії навіть їздять без прав, а де є права - без відповідної категорії, що дає право перевозити взагалі пасажирів",- зазначив начальник облуправління "Укртрансбезпеки" Олександр Гринюк.

За словами Гринюка, вони будуть ставити питання меру, транспортному управлінню, профільним заступникам - як вони допускають, що такі перевізники і такі автобуси працюють у Харкові.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Харківські тролейбуси масово стоять через "зайвих" пасажирів - " ніхто не хоче виходити"

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Києві маршрутник-нелегал Катав пасажирів по вигаданому маршруту - сам собі шумахер

Також «Знай.иа " писав, що У Франківську бидло-водій викинув посвідчення інваліда у вікно: "Катай тут всяких"