У середу, 16 вересня, в Харкові прощаються з керівником медичного центру, відомим педіатром Олегом Басілайшвілі, який, за однією з версій, наклав на себе руки, вистрибнувши з вікна.

Про смерть лікаря повідомила дружина загиблого Ірина Борзенко на своїй сторінці у Фейсбук.

"Прощання з Великим доктором, справжнім другом, доброю людиною і прекрасним багатодітним батьком відбудеться о 14.00 на 13 кладовищі. Поминки о 15.00 в ресторані " Алібі",- написала Ірина Борзенко.

Олег Басілайшвілі помер 14 вересня. Загиблого в крові на асфальті знайшли перехожі, вони відразу ж подзвонили в поліцію. Вікно, з якого він випав, за твердженням очевидців, було в крові.

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Рідні та близькі педіатра шоковані тим, що сталося. Повідомляється, що лікар складно переніс COVID-19 і лише недавно виписався з медустанови. Його тільки виписали з лікарні і він закінчував лікування вдома. Друзі та знайомі згадують про нього, як добру і життєрадісну людину, а також професіонала своєї справи.

В даний момент поліція з'ясовує що стало причиною для здійснення фатального кроку.

Прощание с Великим доктором, настоящим другом, добрым человеком и прекрасным многодетным отцом состоится в 14.00 на 13 кладбище. Поминки в 15.00 в ресторане «Алиби»

Geplaatst door Ирина Борзенко op Dinsdag 15 september 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У лісі під Києвом знайшли чоловіка в петлі, копи оточили територію

Як повідомляє портал «Знай.иа» Легендарний міст Кохання перетворився на "прокляте місце", українці в жаху: "чотири смерті за рік"

Також «Знай.иа " писав, що Звірство найріднішої людини штовхнуло жінку на самогубство: "її голос тремтів"