У середу, 16 вересня, в Харкові прощаються з керівником медичного центру, відомим педіатром Олегом Басілайшвілі, який, за однією з версій, наклав на себе руки, вистрибнувши з вікна.

Про смерть лікаря повідомила дружина загиблого Ірина Борзенко на своїй сторінці у Фейсбук.

"Прощання з Великим доктором, справжнім другом, доброю людиною і прекрасним багатодітним батьком відбудеться о 14.00 на 13 кладовищі. Поминки о 15.00 в ресторані " Алібі",- написала Ірина Борзенко.

Олег Басілайшвілі помер 14 вересня. Загиблого в крові на асфальті знайшли перехожі, вони відразу ж подзвонили в поліцію. Вікно, з якого він випав, за твердженням очевидців, було в крові.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори
Показати ще

Рідні та близькі педіатра шоковані тим, що сталося. Повідомляється, що лікар складно переніс COVID-19 і лише недавно виписався з медустанови. Його тільки виписали з лікарні і він закінчував лікування вдома. Друзі та знайомі згадують про нього, як добру і життєрадісну людину, а також професіонала своєї справи.

В даний момент поліція з'ясовує що стало причиною для здійснення фатального кроку.

Прощание с Великим доктором, настоящим другом, добрым человеком и прекрасным многодетным отцом состоится в 14.00 на 13 кладбище. Поминки в 15.00 в ресторане «Алиби»

Geplaatst door Ирина Борзенко op Dinsdag 15 september 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У лісі під Києвом знайшли чоловіка в петлі, копи оточили територію

Як повідомляє портал «Знай.иа» Легендарний міст Кохання перетворився на "прокляте місце", українці в жаху: "чотири смерті за рік"

Також «Знай.иа " писав, що Звірство найріднішої людини штовхнуло жінку на самогубство: "її голос тремтів"