Альпініст, що позбувся ніг, підкорив Ельбрус. Рустам Набієв на одних руках зміг піднятися на вершину гори, сходження тривало 15 годин.

Пік найвищої гори в Росії знаходиться на висоті 5642 метрів.

Про це він повідомив на своїй сторінці в Instagram.

До сходження Набієв готувався близько півроку. Спочатку він збирався піднятися на спеціальних санях, але плани змінилися і йому довелося здійснювати сходження на руках.

"Це 13 кілометрів підйомів і спусків і 15 годин роботи. Так я став першою людиною в історії гори Ельбрус, який зійшов на вершину на одних руках!" - написав Рустам Набієв.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

5 років тому хлопець опинився під завалами казарми в Омську, за його життя боролися лікарі, але ноги зберегти не вдалося. Зараз Рустаму 28, у нього є кохана дружина і дві дочки. Він цінує життя і насолоджується кожним днем.

Оставшийся без ног уфимец покорил Эльбрус

#РИА_Видео Альпинист, лишившийся ног, покорил Эльбрус. Рустам Набиев на одних руках смог подняться на вершину горы, восхождение длилось 15 часов. 5 лет назад парень оказался под завалами казармы в Омске, за его жизнь боролись врачи, но ноги сохранить не удалось. Сейчас Рустаму 28, у него есть любимая жена и две дочки. Он ценит жизнь и наслаждается каждым днем.

Geplaatst door РИА Новости op Dinsdag 15 september 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Українка з "Кобзарем" підкорила Арарат і зворушила земляків зізнанням: "хотіла прославити Франківськ"

Як повідомляє портал «Знай.иа» На Говерлі знайшли 8-річну дитину без батьків-пішли в гори і втратили дочку

Також «Знай.иа " писав, що Сюди ще не ступала нога людини-магічна гора Кайлас в Тибеті творить чудеса